Recension

Skip Hop Stroller Organizer - den perfekta barnvagnsförvaringen

Struktur och organiserad planering är för många småbarnsföräldrar en ouppnåelig fantasi, när man exempelvis går där på stan med barnvagn, skötväska, handväska och ett chassi fyllt med alla saker som behövs.

Detta inlägg innehåller annonslänkar från Babyland, Jollyroom, Stor & Liten, BabyV, Litenleker, Lekmer, Babyshop,
Lisa Lennartssonlisa@bastforbarn.se

Trots alla väskor är det dock sällan man faktiskt hittar det man behöver. Därför är Skip Hop Stroller Organizer lösningen för dig, denna smidiga väska som du fäster på barnvagnens handtag gör det möjligt för dig att alltid ha koll på de viktigaste sakerna som snabbt måste finnas till hands.

Du kan enkelt förvara såväl varm som kall dryck i dess stabila dryckeshållare så att både kaffe, ersättning och vattenflaska finns snabbt till hands för den trötta föräldern och hungriga bebisen. Den rymmer mycket samtidigt som den är liten och praktisk och kan enkelt fästas och tas bort snabbt för att hänga med in i bilen eller stoppas ner i väskan om ni exempelvis behöver lämna vagnen utanför caféet där ni ska in och fika.

Recension: Skip Hop Stroller Organizer

En stor fördel med just Skip Hop Stroller Organizer är att den passar till de allra flesta barnvagnsmodeller och kan flyttas enkelt från vagn till vagn om ni exempelvis har flera. Den är även en personlig favorit hos flera av våra skribenter och kan varmt rekommenderas av många föräldrar som har fått sin vardag lite enklare.

  • Förvaringsväskan är tillverkad i stabilt giftfritt material med isolerade mugg- och flaskhållare för att bevara såväl värme som kyla.
  • Går lätt att fästa på olika vagnar oavsett märke eller modell.
  • Snygg och modern design.
  • Går enkelt att tvätta i tvättmaskin.
  • Har en separat liten väska inuti vilket innebär minskad risk för stöld.

Bästa pris på Skip Hop Stroller Organizer

Babyland
229 kr
Jollyroom
229 kr
Stor & Liten
229 kr
BabyV
299 kr
Litenleker
299 kr
Lekmer
299 kr
Babyshop
299 kr

Förvara dina värdesaker tryggt och enkelt

Eftersom att Skip Hop Stroller Organizer är den perfekta förvaringsväskan har den inte bara en snygg och praktisk design, den är även utvecklad för dig som förälder. Den har smarta fack för säkrast möjliga förvaring, hål för handsfreehörlurar till mobilen och en separat liten väska som är uttagbar för att du snabbt ska kunna plocka med dig till exempel plånbok, mobil och andra värdesaker som aldrig bör lämnas utan uppsyn.